Blogger yenilenen android apk uygulamasına merhaba diyerek kısa bir bakış yaptık, indirmek için tıklayınız
Yenilenen Blogger Android Apk Uygulamasına Merhaba! Hemen indir

Blogger yenilenen android apk uygulamasına merhaba diyerek kısa bir bakış yaptık

Çok kısa bir zaman önce blogger yenileniyor demiştik. Herkes çok şaşırdı nereden öğrendin diyerek merakla okudular yazımı. Bir blogcuysanız kullandığınız sistemi de bilmeniz gerekir.

Blogger 4 yıl önce başladığımdq basit ama etkili bir sistemdi. Şimdi artık gelişmiş ve aşırı etkili bir sistemdi oldu. Hem mobil uygulaması hem de web tasarımı olsun çok çok gelişti. Önceleri blogger android sürümünü kullananlar bilir. Çok zahmetli bir şekilde yazı paylaşılıyordu. Blogger yeni güncellemesiyle birlikte android uygulamasını da elden geçirdi ve hep yeni yenilikler ekledi. Artık telefondan içerik girmek kolaylaştı. Görselleri eklemek, mevcut yzınızda vurgulama, yazılarınızı gösterme kısımları çok gelişti. Seyahat veya edebi metin yazarları bu duruma memnun kalacaktır. Umarım daha güzel yeniliklerle daha kaliteli blogları keşfederiz. Bu uygulama sayesinde istediğim tatmini aldım ve daha yeni sıradışı fikirler oluşturdu aklımda yeni bloglarla sizlere süpriz yapabilirim.
Herkese iyi bloglamalar.

Ek: Bu yazı blogger google play store uygulamasıyla yazılmıştır. Blogger android apk uygulaması indirmek için tıklayınız.

Bu konuya okuyucular tarafından toplam 4 yorum yapılmıştır. Sende hemen buraya tıklayarak yeni yorum yapabilirsin.

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :