Counter Strike 2 Online Geliyor! Peki CS2  Ne Zaman Çıkacak? İşte Yenilikler Değişiklikler - Beta Test
Counter Strike 2 Online Geliyor  Ne Zaman Çıkacak? İşte Yenilikler Değişiklikler - Beta Test

İşte çocukluğumuzun gerçek oyunu! Counter Strike Online artık v2 ile bizlerle buluşacak. Daha önce kodlarda bulunan cs2 isimli kod blokları herkesi çok şaşırtmıştı. Valve artık resmen counter strike 2 nin çıkacağını duyurdu.

CS2 Ne Zaman Çıkacak?

Counter Strike Online 2'nin ne zaman çıkacak konusunda Haziran 2023'ün sonları olarak planlandığı söylenmişti. Bakalım son durum ne olur. Umarım Beta testi için daha erken bir tarih belirlenir.

Counter-Strike ve Valve: Oyun Endüstrisinin Dönüm Noktalarından Birisi

Counter-Strike, Valve tarafından geliştirilmiş ve 1999 yılında ilk kez piyasaya sürülmüştür. Oyunun orijinal sürümü Half-Life motoru üzerine kurulmuş ve ilk olarak yalnızca Windows işletim sistemleri için piyasaya sürülmüştür. Ancak, Counter-Strike'in başarısı, daha sonra diğer platformlara ve işletim sistemlerine de taşınmasına yol açmıştır.

Counter-Strike, birinci şahıs nişancı türünde bir oyundur. Oyuncular, iki takımdan birine katılarak bir dizi görevi tamamlamaya çalışırlar. Teröristler, bomba kurmak veya rehineleri almak gibi görevleri yerine getirmeye çalışırken, anti-terörist takımı, teröristlerin planlarını engellemeye ve rehineleri kurtarmaya çalışır. Oyunun popülaritesi, gerçek zamanlı strateji ve taktikler kullanımı, eşsiz oynanışı ve çok oyunculu modu ile sağlanmıştır.

Counter-Strike'in başarısı, Valve'ın oyun endüstrisindeki rolünü değiştirmiştir. Valve, Half-Life ve Counter-Strike'in başarısından sonra, Steam adlı bir dijital oyun dağıtım platformu oluşturmuştur. Steam, oyuncuların oyunları satın almalarını, indirmelerini ve oynamalarını sağlayan bir platformdur.

CS2'nin Yeni Özellikleri

Yapılan değişikliklerden biride sis bombası oldu. Sis bombaları diğer nesnelerle etkileşime geçicek yani, ışık, silah atışları ve el bombası gibi patlamalara tepki gösteren dinamik hacimsel nesnelere dönüştürüldü.

Oynanış

Sis artık oyun içindeki diğer unsurlarla etkileşim kurarak yeni fırsatlar sunuyor. Örneğin, mermi veya patlayıcı el bombası gibi araçlarla sisi geçici olarak dağıtarak görüş alanı açabilir ya da sisin kapladığı alanı farklı bir yöne doğru itebilirsiniz.

Artık sis, açık kapı aralıklarından ve kırık pencerelerden sızacak, merdivenlerde yukarı aşağı hareket edecek, ayrıca uzun koridorlarda yayılacak ve diğer sislerle birleşecektir.

Işığa Olan Tepki

Counter-Strike 2'deki sis parçacıkları, birleşik aydınlatma sistemiyle birlikte çalışarak gerçekçi ışık ve renklerin daha doğru bir şekilde gösterilmesine olanak tanıyor.

Artık Sadece Gördüğümüz Şeyi Vuracağız

Counter-Strike 2'deki en önemli değişiklik alt frekans güncellemeleridir Sub Tick. Önceden, sunucular dünyayı yalnızca ayrık zaman aralıklarında Tick'ler değerlendirirdi. Ancak, Counter-Strike 2'nin alt frekans mimarisi güncellendiği için sunucular artık bir hareketin başladığı, ateş edildiği veya el bombasının atıldığı anı tam olarak biliyor.

Sonuç olarak atılan mermi ve bomba o an geçerli olacak her şey anlık yaşanacaktır.

Bundan sonra ki düzenlemeler harita ve görüntü iyileştirmeleri adına ve gerçekten başarılı bir çalışmalar bunlar.

Güncellemeleri ve geliştirmeleri bitmeyecek

Sınırlı testte, büyük hataların yaza kadar çözülebilmesi için Counter-Strike 2 özelliklerinin yalnızca bazıları test edilecek. Ama ilerleyen zamanlarda çok daha fazlası gelecek. Birkaç ay içinde Counter-Strike 2'nin tüm detaylarını açıklayacağız ve bunları sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.

Counter-Strike 2, Counter-Strike tarihinde yaşanan en büyük değişimi içeriyormuş.

Oyun hakkında daha fazla detaya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Counter-Strike Online 2, birinci-şahıs nişancı video oyunu ve 2008 Counter-Strike Online oyunun devamıdır. Asya'nın oyun pazarına doğru hedeflenmektedir. Kendinden önceki modele kıyasla daha iyi grafik sağlanması ve daha karmaşık ekipman ve silahlar için Kaynak motoruyla uygulanıyor.

Bu konuya okuyucular tarafından toplam 1 yorum yapılmıştır. Sende hemen buraya tıklayarak yeni yorum yapabilirsin.

  1. Teşekkürler hazirana bir şey kalmadı merakla bekliyorum cs2 yi

    YanıtlaSil

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :