Web sitesinden nasıl para kazanılır? Google Adsense alternatifi reklam veren siteler nelerdir? Affilite marketing ve diğerleri hakkında genel bilgi
Adsense Alternatifi Siteler - Web Sitesinden Para Kazanmak

Web sitenizden para kazanmak için aşağıdaki yolları deneyebilirsiniz:

  • Reklamlar: Reklamları sitenize ekleyerek, tıklama veya görüntüleme başına para kazanabilirsiniz. Google AdSense gibi reklam ağlarını kullanabilirsiniz.
  • Ortaklık programları: Ürün veya hizmetleri tanıtmak için ortaklık programlarına katılabilirsiniz. Ürün satışı veya başka bir eylem gerçekleştiğinde, size belirli bir komisyon ödenir.
  • Ürün veya hizmet satışı: Kendi ürün veya hizmetinizi satabilirsiniz.
  • E-Ticaret: E-ticaret sitenizi kurabilir ve ürünlerinizi satabilirsiniz.
  • İçerik ücretli abonelikleri: İçeriklerinize abonelikler sunabilirsiniz.
  • Bağışlar: Ziyaretçilerinize bağış yapmalarını teklif edebilirsiniz.

Bu fikirler sadece başlangıç içindir. Hangi yolun size en uygun olduğu, sitenizin içeriğine, hedef kitlenize ve stratejinize bağlıdır. Her fikri deneyin ve görün ki en iyi sonucu hangisi veriyor.

Web site sahipleri tarafından Google Adsense iyi bir para kazanma yöntemi olsada bir çok kişinin de başının belası olmuştur. Adsense almak zor olduğu gibi adsensli kalmakta gerçekten zordur. Web sitesinden para kazanmak için reklam verenleri adsense alternatifi olarak kullanabileceği siteleri derledik.

Google AdSense'in alternatifleri arasında şunlar bulunabilir:

  1. Media.net - Bu, yüksek çıkan reklamlar sunan bir reklam ağıdır. Başlamak için bir blog ya da web sitesi gerekir ve site içeriğinizin uygunluğuna dayalı olarak reklamlar eklenir.
  2. PropellerAds - Bu, pop-under, interstitial, display ve native reklam formatları sunan bir platformdur. Kurulum kolaydır ve kısa bir onay süreci sonrasındaki kabulüne dayalı olarak reklamlar yerleştirilir.
  3. Chitika - Bu, arama tabanlı reklamlar sunan bir platformdur. Başlamak için bir blog veya web sitesi gerekir ve site trafiğinize dayalı olarak reklamlar eklenir.
  4. Infolinks - Bu, metin tabanlı reklamlar sunan bir platformdur. Başlamak için bir blog veya web sitesi gerekir ve site içeriğinize dayalı olarak reklamlar eklenir.
  5. VigLink - Bu, içeriğe entegre edilen reklamlar sunan bir platformdur. Başlamak için bir blog veya web sitesi gerekir ve site içeriğinizdeki bağlantılar otomatik olarak reklam bağlantılarına dönüştürülür.
  6. Amazon Associates - Bu, Amazon ürünlerine yapılan satışlarla para kazanma fırsatı sunan bir programdır. Başlamak için bir blog veya web sitesi gerekir ve site içeriğinize Amazon ürünlerine yapılan bağlantılar eklenir.
  7. BuySellAds - Bu, direk reklam satın alma ve satma için kullanabileceğiniz bir platformdur. Başlamak için bir blog veya web sitesi gerekir ve reklam alanlarınızı satmak için işbirliği yapılabilir.
  8. AdThrive - Bu, yüksek kaliteli reklamlar sunan ve sadece seçilmiş web siteleri ve bloglar için uygun olan bir platformdur. Başlamak için bir blog veya web sitesi gerekir ve site trafiğinizin uygunluğuna dayalı olarak reklamlar eklenir.

Bu siteler de bloglar ve web sitelerine reklam yerleştirme ve para kazanma fırsatları sunabilir. Her bir platformun farklı şartları ve şartlandırmaları vardır, bu yüzden en iyi opsiyonu seçmek için detaylı olarak araştırmanız gerekir.

Türkiye'de alternatif para kazanma siteleri arasında:

  1. Adnow: Kullanıcılar reklamları tıklarsa veya görüntülerse, para kazanabilirler. İçeriklerinizle uyumlu reklamları görüntülemeleri amacıyla, Adnow, sadece içerik odaklı reklamlar sunar.
  2. Adsimilis: Pop-under, interstisiyel, display ve diğer reklam türleri sunar. Kullanıcılar reklamları tıklarsa veya görüntülerse, para kazanabilirler.
  3. Adsterra: Pop-under, interstisiyel, display ve diğer reklam türleri sunar. Kullanıcılar reklamları tıklarsa veya görüntülerse, para kazanabilirler.
  4. Propeller Ads: Pop-under, interstisiyel, display ve diğer reklam türleri sunar. Kullanıcılar reklamları tıklarsa veya görüntülerse, para kazanabilirler.
  5. CPAlead: Ortaklık programları sunar. Kullanıcılar belirli bir eylem gerçekleştirdiklerinde, örneğin bir ürün satın aldıklarında, para kazanabilirler.

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :