Türkiye'nin en çok kullanılan kripto para, bitcoin uygulaması olan Binance için referans sisteminde geçerli Referans Kimliği Kodu : C114X4G5 olarak gi
Binance TR Referans Kimliği - Kodu : C114X4G5

Türkiye'nin en çok kullanılan kripto para, bitcoin uygulaması olan Binance için referans sisteminde geçerli Referans Kimliği Kodu : C114X4G5 olarak girilmelidir. Kod girildikten sonra kayıt tamamlanır ve artık Binance için bir kripto para alışverişi yapabilirsiniz. Bu kodu kayıt esnasında ki referans kimliği ekranına giriniz ve kaydınızı tamamlayınız.

Binance'nin (Kripto paraların) kısa tarihi

Binance, çeşitli kripto para birimlerinin ticareti için bir platform sağlayan bir kripto para borsasıdır. Ocak 2018 itibarıyla Binance, işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası oldu. Binance, daha önce high frequency trading yazılımı geliştiren bir geliştirici olan Changpeng Zhao tarafından kuruldu

Kripto paraların takibini yapabilir. Alım satım hacimlerini kontrol edebilirsiniz. Saatlik, günlük, aylık ve yıllık artış seviyeleri aralarında tahmin yapabilirsiniz. Bu veriler ile bir tablo oluşmaktadır ve bu tabloyu analiz edebilirsiniz. Bir çok binance uzmanı tabloların analizini ve bu tabloların gücünden bahsetmektedir. Tabloları takip etmek Binance için bir sanat niteliğindedir. Bütün binance kripto para piyasası anlık alım satım üzerine dönmektedir.

Para kazanmak için yapmanız gereken bir kripto paraya paranızı yatırmak, sonrasında artışı ve düşüşü tahmin edebilirseniz piyasa ayakta kalmanız muhtemel. Referans kodu veya kimliği de tam bu noktada ön plana çıkmaktadır. Çünkü tek başınıza çabalamaktansa daha önce kayıt olmuş birinin kodu ile çabalamak çok daha iyidir.

Çok para kazanmayı asla düşünmeyin, kazanamazsınız çünkü büyük yatırımcı değilsiniz, " Bende çok para var büyük yatırırım." derseniz de. Peki çok paranı riske yatırır mısın? diye sorarım. Tabi riski azaltmak bununla uğraşmaktan geçmektedir. Umarım referans kodu ile daha fazla kazanırsınız. Referans kodunu girmeyi unutmayınız. Herkese bol kazançlar.

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :