Nasa Mars aracı Azim Rover Drone ile birlikte gelen görüntüler. Mars' İsim nasıl isim gönderebilirsiniz?

Nasa'nın Drone'u (Uçan Helikopteri) Görevi Eksiksiz Tamamlıyor - Azim Rover

Nasa'nın yakın zamanda Mars'a gönderdiği Azim Rover uzay aracı uçan helikopteri ile birlikte Mars yüzeyinin üstünde görüntüler göndermeye devam ediyor. İlk olarak kendi gölgesini göndermeyi başaran helikopter Mars'ta bulunan kaya parçası hd görüntüsünü de göndermeyi başardı. Mars yüzeyin ilk uçabilen Drone şuana kadar tüm görevlerini eksiksiz tamamladığı gözlemlenmiş.

Nasa'nın Drone'u (Uçan Helikopteri) Görevi Eksiksiz Tamamlıyor - Azim Rover

Ayrıca Nasa Mars aracı içerisinde içerisinde isim yazan bir kutuda Mars yüzeyine bırakılmış. 2016 yılında isim gönderenlerin biletleride oralarda bir yerlerde.

Nasa Mars yüzeyine tekrar gönderilecek araç için isim kampanyası başlatmıştır. İsminizi yazmayı unutmayın. Bir gün bu diyarlardan oralara giden sizi tanıyan insanlar olması muhtemel.

nasa mars'a isim göndermek neden gönderiyor?

Sizde gönderebilirsiniz. : https://mars.nasa.gov/participate/send-your-name/future

İnsanların farklı medeniyetlere ulaşma isteği asla son bulmayacak.  Evren sonsuzdur. Tıpkı teknoloji gibi.

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :