Windows 10x tasarım görünümünde yeniliğe gidiyor. İntro da ve menülerde değişiklik. İşte detaylar yeni Windows 10x Tahmini Nisan ayında sizlerle.
Yeni Windows 10x Tasarım Görünümü ve Detayları

Windows 10x tasarım görünümünde yeniliğe gidiyor. İntro da ve menülerde değişiklik. İşte detaylar yeni Windows 10x Tahmini Nisan ayında sizlerle.

Her yeni windows sürümü bizi heyecanlandırmaktadır ve  2021 her yeni güzel şeyin kapılarını aralayan bir yıl olacağı gibi windowsunda yenilik yılı olacaktır. 2021'in tahmini olarak Nisan ayında windows sürümü yeniliğe gidecek ve ilk gelen görüntüler olumlu tepkiler aldı.

Yeni windows 10'da tasarım olarak göze çarpan ilk özellik başlat menüsünün ve başlangıç menüsünün ortalı bir şekilde duruyor oluşu oldu. Her ne kadar boyut olarak değişmese de ortalı duruşu farklı bir hava katmış Windows 10'a. Windows 10'da ki gibi arama butonu ve başlat menüsü,Windows 10x ile birlikte birleşiyor. Daha saydam bir başlat menüsü ile monitörün ortasında görünecek olan kısım tüm programlar ve hızlı ulaşım programlarını listeleyecek.

Fotoğrafta ki bir diğer detay ise varsayılan olarak gelecek uygulamalar arasında skype ki zaten hep geliyordu ayrıyeten spotify eklenmiş durumda. Windows 10x İle ayarlar hava durumu hesap makinesi mail,market gibi uygulamalar başlangıç menüsünde bizleri varsayılan olarak karşılacaktır.

Ayrıca artık windows un açılış sesi ve açılış introsu değişti.

Windows 10X | Build 20279.1002 Aggiornamenti Lumia'nın açıklamasına buradan bakabilirsiniz.

Yeni windows 10x Dokunmatik ekranlarda ki performansı ve kullanım detayları

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :