2021 Yılına özel Telegram'ın kurumsal yeni ve ücretli özellikleri şirket hakkında bilgilendirme

Whatsapp'ın rakibi mi desek, şifreli mesajlaşmanın,grup ve kanal sohbetlerinin kralı mı desek. Telegram 2021'e çok hızlı hazırlanıyor.

2021'de şirketler ve profesyonel kullanıcılar için kurumsal yeni ve ücretli özellikleri getireceğini belirten telegram, şirketin ayakta durması için gereken "yılda en az birkaç yüz milyon doları" bu şekilde karşılayacak.

Telegram CEO'su Pavel Durov yaptığı açıklamada, "Telegram gelecek yıldan itibaren gelir elde etmeye başlayacak." dedi.

"Sayısız yeni özelliği kullanıma sunabileceğiz ve milyarlarca yeni kullanıcıyı karşılayabileceğiz."

36 yaşındaki Durov, şirketi satmayı planlamadığını ve bu nedenle finansman bulmanın başka yollarını aramaya ihtiyacı olduğunu söyledi.

Telegram, özellikle eski Sovyetler Birliği ve İran'da olmak üzere birçok ülkede popüler bir sosyal medya platformudur ve hem özel iletişim hem de bilgi ve haber paylaşımı için kullanılmaktadır.

Durov ve kardeşi Nikolai tarafından 2013'te piyasaya sürülmesinden bu yana yaklaşık 500 milyon aktif kullanıcıyı cezbetti.
Durov, "Telegram tarihinin çoğu için, şirketin masraflarını kişisel birikimlerimden ödedim," dedi.

"Ancak, mevcut büyümesiyle Telegram, milyarlarca kullanıcıya ulaşma ve uygun finansman gerektirme yolunda ilerliyor."
Ücretsiz özelliklerin ücretsiz kalacağını söyledi.

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :