Blogger için mobil ?m=1 adlı yönlendirme uzantısı nasıl kaldırılır. Bu yönlendirme zararlı mı?

Blogger için mobil ?m=1 adlı yönlendirme uzantısı nasıl kaldırılır. Bu yönlendirme zararlı mı? 

Bilindiği üzere farklı ülkelerden girişte tr veya eu diye eklemeler yapıyor. Bu eklemelere bir fazla olarak mobil kullanıcılara özel yapılmış olan ?m=1 yönlendirmesi. Bu yönlendirme zararlı mı? Tabi ki değil. Peki neden bu yönlendirme kapatmak isteyelim. Tamam keyif meselesi. Yine de blogger mobil ?m=1 uzantısı nasıl kaldırılır derseniz.

Blogunuzun tema düzenleme bölümüne geliyoruz ve </head> kodu üstüne bu kodu yapıştırıyoruz

<script> //<![CDATA[ var uri = window.location.toString(); if (uri.indexOf("%3D","%3D") > 0) { var clean_uri = uri.substring(0, uri.indexOf("%3D")); window.history.replaceState({}, document.title, clean_uri);} var uri = window.location.toString(); if (uri.indexOf("%3D%3D","%3D%3D") > 0) { var clean_uri = uri.substring(0, uri.indexOf("%3D%3D")); window.history.replaceState({}, document.title, clean_uri);} var uri = window.location.toString(); if (uri.indexOf("&m=1","&m=1") > 0) { var clean_uri = uri.substring(0, uri.indexOf("&m=1")); window.history.replaceState({}, document.title, clean_uri); } var uri = window.location.toString(); if (uri.indexOf("?m=1","?m=1") > 0) { var clean_uri = uri.substring(0, uri.indexOf("?m=1")); window.history.replaceState({}, document.title, clean_uri);}; var protocol=window.location.protocol.replace(/:/g,''); if(protocol=='http'){ var url=window.location.href.replace('http','https'); window.location.replace(url);} /*]]>*/</script>

Bu konuya okuyucular tarafından toplam 2 yorum yapılmıştır. Sende hemen buraya tıklayarak yeni yorum yapabilirsin.

  1. It’s not Direct CNC plug and play—the Monoprice Mini Delta V2 3D Printer comes nearer to that description—but most of it's preassembled, so it’s among the many easiest kits we have encountered. More affordable than ever, 3D printers are booming for personal, professional, and educational use. Here's everything to know before you buy one, along with the highest models from our hands-on testing. 3D printing is an awesome technology that allows you to|that permits you to} bring 3D creations out of your pc and into the true world.

    YanıtlaSil

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :