Mb3 iphone appstore da bulunan bir müzik programıdır. MixerBox Inc. tarafından tasarlanmıştır Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

Mb3 iphone appstore da bulunan bir müzik programıdır. MixerBox Inc. tarafından tasarlanmıştır. Bugün 16:30'da iphone öyle bir şey yaptı ki yok artık dedirtti. Kullanıcıların telefonlarına kendiliğinden yüklenen mb3 müzik programı herkesi çok şaşırttı. Veri gizliliği falan filan hikaye yani. Telefonunuzu siz kullanıyorsunuz sanıyorsunuz değil mi? Aslında telefonumuzu üreticiler, firmalar bilgilerimize sahip herkes kullanıyor. Kişiselleştirilmiş reklamlar buna bir örnek. Sizleri aradığınız ürünün daha uygununu göstererek alış verişe teşfik ediyorlar.

Peki Mb3 Nedir?

Mb3 iphone appstore da bulunan bir müzik programıdır. MixerBox Inc. tarafından tasarlanmıştır

MixerBox, YouTube, iTunes ve yerel müzik gibi çeşitli hizmetlerden müzik, video ve TV şovları oynatmanıza izin veren şık bir hepsi bir arada medya oynatıcıdır! Sevdiğiniz müzik ve videoların tadını çıkarın, istediğiniz kadar! HEPSİ ÜCRETSİZ.

Kendiliğinden inen uygulamalar,silinmeyen applicationlar bu gibi durumlara alışmamız gerekiyor gibi.

Bu konuya okuyucular tarafından toplam 1 yorum yapılmıştır. Sende hemen buraya tıklayarak yeni yorum yapabilirsin.

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :