iPhone 12'nin fiyatı nedir?
iPhone 12'nin 799 Dolar iPhone 12 Mini 699 Dolar Türkiye satış fiyatları ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız.

iPhone 12 fiyatı nedir ?

iPhone 12'nin 799 Dolar Türkiye satış fiyatı 23.500 TL

iPhone 12 Mini 699 Dolar Türkiye satış fiyatı 18.500 TL

Buyrun ayrıntılar :Apple

iPhone 12'yi farklı kılan nedir?

Aslında iPhone 12'yi farklı kılan hiçbir şey yok. Bu teknik özellikler olarak değil genel olarak böyle. Yani her yeni iPhone çıktığında aynı yaygara olmuyor mu? Oluyor. Durum aynı değişen tek şey teknolojik geliştirmeler. Nedir bu teknolojik geliştirmeler.

6.1 inçlik Süper Retinalı XDR köşelere kadar uzanan OLED ekran suya karşı daha fazla dayanıklı tasarım. Rahatça yüzebilirsiniz. Düşmeye karşı dört kat arttırılmış performan sınan Ceramic Shield denilen seramik tasarım.

A14 Bionic çip ile saniyede 11 trilyon işlem. Daha hızlı kablosuz şarj için mıknatıslar her seferinde mükemmel bir şekilde konumlanıyor. Yani bu kablo başka kablo.

Wireless ile iPhone 12, 2 Gbps’ye kadar LTE hızı sunuyor. İndirme ve yükleme hızları arttırılmış.

iPhone 12 ile çift sim kullanılabilecek. Herkesin kullanmadığı eski sarj aleti ve earpods artık kutuda olmayacak fakat yerine, USB-C - Lightning hızlı şarj kablosu ile beraber gelecek.

iPhone 12 birde mini versiyonu ile gelecek özellikler aynı sadece ekran boyutu 5.42 inçtir.

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :