Twitter Hacklendi (Hacked) Peki Bu Nasıl Oldu? Ünlü İş Adamlarının Hesaplarından Bitcoin İstenildi

15 Temmuz 2020 Saat 23:45'te twitter bence hayatının şokunu yaşadı. Ünlü iş adamları Elon Musk,Apple,Bill Gates gibi hesaplar bir internet korsanı tarafından ele geçirildi. Ele geçirilen iş adamlarının hesaplarından 1000 dolar gibi cüzi bir rakamla bitcoin istendi istenilen hesapta ki bitcoinin takibini yapmak isterseni buyrun link Blockchain

Twitter'daki hesapları etkileyen bir güvenlik olayının farkındayız. Soruşturmak ve düzeltmek için adımlar atıyoruz. Herkesi kısa süre içinde güncelleyeceğiz.

Twitter'ın işte olayı karşılama şekli. Hesapların aslında çalınmadığı ama twitter üzerinde bir açık bulunup istenilen hesaptan tweet atılabildiği keşfedilmiş. Elon Musk ve diğer twitter sahipleri tweetleri her ne kadar hızlı silselerde bitcoin hızla artmaya devam ediyor. Toplanılan para bir hayli arttı. Twitter bakalım bu tür bir hack işlemi için ne tür önlem alacak.

Hacked by projevekod :)

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :