Tesla elektrikli araçları üreten firma,ya bu sektöre bilgisayar ve araba sektör sahipleri girerse?Mercedes ve Nvidia - Araba Sektöründe Tesla'ya Rakip

Tesla elektrikli araçları üreten firma,ya bu sektöre bilgisayar ve araba sektör sahipleri girerse?Mercedes ve Nvidia - Araba Sektöründe Tesla'ya Rakip

Tesla'nın Mercedes'e yaptığı şey, Apple'ın Nokia gibi firmalara yaptıklarına biraz benziyor, çünkü ne Tesla ne de Apple ciddiye alınmadı. Her iki firma da kendi pazarlarını açtıktan sonra bile, satış ve daha yüksek katılım yoluyla sahalarda bulundu

Şimdi, Apple veya Tesla'yı yenmek istiyorsanız, çalışma olasılığı en yüksek olan model, IBM'i 1980'lerde liderlik rollerinden çıkaran modeldir. Bir bakıma, hem Microsoft hem de Google, kendi pazarlarını IBM ve Apple'dan böyle aldı. Entegre bir şirketin karşılaşamayacağı bir güçle ortaklık kuruyor ve kazanıyorsunuz.

Zekanın Sonuçları

Otonom sürüş açısından araba zekâsından bahsederken, otomotiv deneyiminin daha akıllı hale getirilmesiyle daha hızlı geliştirilebilecek başka yönleri de var.

Nvidia'nın çözümü, çoğu önlemle, küçük bir süper bilgisayardır ve özerk kararlar vermek için tasarlanmıştır. Araba bir kişiliği taklit edebilir, sizi öğrenebilir ve kendini benzersiz ihtiyaçlarınıza göre daha iyi özelleştirebilir. Yorulmayacak veya sinirlenmeyecek, sarhoş olmayacak veya uyuşturucu kullanmayacak ve sonucun yükseltilebilir doğası, sahibi tarafından gelecekteki yükseltmelere daha iyi izin verecektir.

İndirilebilir uygulamalar, otonom araç sisteminde iyileştirmeler, araba kullanmayanlar için güncellenmiş hedeflenmiş eğlence, araç içi koçluk (aracınız size daha iyi bir sürücü olmayı öğretebilir veya parkur sürelerinizi nasıl iyileştirebileceğiniz konusunda tavsiyelerde bulunabilir) içerebilir. Bozulmuş olup olmadığınızı hissedebilir ve kalp krizi gibi tıbbi bir acil durum varsa yardım isteyebilirsiniz; veya madde kötüye kullanımı durumunda başlamayı reddetmek. Araç, uzun veya kısa bir yolculukta çocuklara konum bağlı oyunlar ve aktivitelerle daha iyi eğlendirebilir, daha iyi otomatik yönlendirme yapabilir ve aç olduğunuzda yemek yiyebileceğiniz yeni yerler keşfetmenize yardımcı olabilir.

Işıklarınızı ve müziğinizi ruh halinize veya misafirinizin doğasına göre otomatik olarak değiştirebilir (tarih modunu düşünün). Yanlış bir trafik cezasıyla savaşmak, başınız belada ise yardım istemek ve sizi hapse atabilecek bir yol öfkesi yapmaktan kurtulmak için ihtiyacınız olan şeyi sağlayabilir.

İşin özü Teslanın işi Güçlü iki rakiple işi zor gibi görünüyor.

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :