Facebook Arayüz Tasarımı Değişti İlham alınası yeni güzel basit bir facebook sizlerle

Facebook Arayüz Tasarımı Değişti İlham alınası yeni güzel basit bir facebook sizlerle

Teknoloji git gide ilerliyor ve her şey daha da gelişiyor. Cep telefonları, web siteleri ve daha bir çok yenilikler beni her zaman heyecanlandırmıştır. Her zaman tasarımlarıyla zamana ayak uyduran Facebook artık yeni tasarımıyla bizlerle buluşmuştur. Bir mobil telefon modunu web sitesine taşıyan facebook, sanırım twitterdan biraz kopya çekmiş gibi. Tabi facebook kendince basit facebook olarak değerlendirmiş bu konuyu. Yayın akışı, hızlı grup kurma konuşma penceleri,üst menü ve karanlık mod facebookla da sonunda buluşmuş oldu.

Sayfalarınız için de aynı tasarım söz konusu artık sayfayı beğenenler sağda değil solda bilinecek. Ama en önemli özelliklerden biri video veya resimleri artık daha hızlı yükleyebileceğiz. Bu arada daha net bir görüntü için büyük metin boyutları kullanılmıştır.

Sizlerin bu değişiklik hakkında fikirlerinizi alabilir miyim? Sizce bende kendi web sitemi bu şekil hem mobil hem de modern bir tasarıma çekmeli miyim?(Hep özenmişimdir ya da ilham almak diyelim. :)

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :