Redmi Note 8 in hızlı yükselişi, satış artışı ve telefon hakkında yorumlar

Günden güne satışları artan global olarak sağlam bir pazara imza atan Niye 8 Pro nün olayı ne? Neden bu kadar tutulmaya başladı?

Bu telefonu ben şöyle değerlendiriyorum. Zamanında iPhone 5s kere verilen ve zamanın en hızlı telefonu olarak gösterilen iPhone yerini daha ucuz daha hızlı ve kararlı telefona bırakıyor. Yani kaliteyi ucuza alıyoruz. Tabi global olarak degerlendirirsek keşke böyle telefonları veya teknolojik aletleri biz üretsek fakat maalesef şuan mümkün değil. Sırf marka diye iPhone onlarca para harcamak yerine Xiomi firmasını android pazarda değerlendirmek bence çok daha mantıklı geliyor. Örnek olarak bu yazımı redmi 8 den yazıyorum. 5000 mah bataryası ile 2 gün rahat kullandığım telefonumdan çok çok memnunum.

Fotoğrafta belirtilen satış oranları yakında iPhone 11 Pro Max ı geçecek gibi gözlemleniyor. Top 10 a girmek hiçte kolay bir şey değil.

Peki bu telefonda ki fark ne? Ya da bu telefonlarda ki diyelim.

Şunu söyleyebilirim gönül rahatlığıyla oldukça ucuz. Şuan Türkiyede 2300 TL ye not 8 pro bulunabiliyor. Tabi bu ucuzluğun eksi yönleri var fakat hiçte yok gibi duruyor. Diğer telefonlarda bulabileceğiniz tüm özellikler mevvcut.Yüz tanıma,parmak okuyucu ne kamera. 64 Mp kamera var daha ne olsun. Selfie kamerası 20 MP

Hafızası opsiyonel 64 ve 128 GB mevcut.

Ram konusuna gelirsek gerçekten oyun vs. gibi işlemler için önemli tam 6 GB ram mevcut ki rakipleri hala 4 kullanırken. Tartışılmaz en güzel özelliği Bataryası 4.500 mah 2.05 GHZ Dual Core ve 2.0 Ghz Hexa core işlemcisi ile de fark yaratıyor.

Demem o ki kullanan biri olarak: Bu telefon bu fiyata kaçmaz.

Yorum atın sizin düşüncelerinizi merak ediyorum onerebileceginiz telefon var mı?

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :