Masaüstü bilgisayarlar için en iyi ekran goruntusu alma programi Mac Uyumlu indir

Masaüstü bilgisayarlar için en iyi ekran goruntusu alma programi Mac Uyumlu indir. Masaüstü bilgisayarlarda ekran görüntüsü almak bazen zahmetli olabiliyor. prtscrn tuşu daha sonra paint daha sonra kaydetme işlemi derken vakit ve iş uzuyor. Fakat şimdi söyleyeceğim program hız ve kolaylık açısından sizin çok işinize yarayacak.

Programın adı lightshot kolay kullanım arayüzü ile aldığınız ekran görüntüsünü çok hızlı bir şekilde kaydedebiliyorsunuz. Ayrıca kaydetmeden önce yine kaydedilecek alanı bile kırpabiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken prtscrn tuşuna basmak ve gerisini program ekranına bırakmak.

Lightshot şuan mevcut ekran görüntüsü alma programlarının en iyisi.

Hemen indirin deneyin. Programı kurduktan sonra prtscrn tuşuna basın ve ekranınızda açılacak olan saydam alanı istediğiniz şekilde kırparak sağ altta bulunan kaydet düğmesine basınız. Dilerseniz direk sosyal medya da veya başka insanlarla da paylaşabilirsiniz. Ayrıca windows ve mac sürümleride mevcut.

Olası program mevcut linki kaybolmasına karşı setup buradadır. : Setup

Dilerseniz orjinal web sitesinden indirebilirsiniz. : Site

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :