Fotoğraf veya resimlerin .jpg veya .png dosyalarının boyutunu küçültmek mi istiyorsunuz? Buyrun bunu yapabileceğiniz en iyi site

Fotoğraf veya resimlerin .jpg veya .png dosyalarının boyutunu küçültmek mi istiyorsunuz? Buyrun bunu yapabileceğiniz en iyi site

Blogger kullanan veya wordpress kullanan herkesin en iyi bildiği şey dosya boyutu ile web sitenin doğru orantıda olması gerektiğidir. Ağır ve fazla boyutlu dosyalar sitelerin geç açılmasına neden olmaktadır. Bir web sitesinde olmazsa olmaz görsellerinde boyutları küçük olmalı ki sitenin daha hızlı açılabilsin. Bir yazı hazırladınız ve bir görsel ayarladınız peki bu görsel daha önce kullanıldı mı? Kullanıldıysa çözünürlük seviyesine göre bu resimlerin boyutu nedir?

Dosya boyutuna baktınız 1.5mb gördünüz ve bu 1.5 mb'tın size geri trafik olarak döneceğini unutmayınız. 1.5mb bir dosyanın indirme hızı bazı internetlere göre örn: türk telekom internetsiz ev kalmasın kampanyası 3 mbs internet ile yavaş olacaktır. Yapabileceğiniz en iyi sıkıştırma yöntemi dosya çözünürlüğünü azaltmak sağdan sola tüm boyutunu küçültmek ve bir web sitesi yardımıyla bu görselin,fotoğrafın veya resmin boyutunu düşürmek.

Kayıpsız şekilde websiteniz için resim küçültmek istiyorsanız Tinypng.com tam size göre uzun süredir kullandığım hemen hemen her fotoğrafımı kayıpsı boyut küçülttüğüm bu site sayesinde sizlerde artık website fotoğraf boyutu hakkında endişe etmeyeceksiniz.

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :