Blogger ne demek sizde bir blog açmak isterseniz yardıma ihtiyacınız varsa içeri

Blogger'da 4. Yılım ve artık bloggerin ne olduğunu ve bir bloggerin neler yapması gerektiğini anlatabilecek kapasitede olduğumu düşünüyorum. Tabi okumak ve öğrenmek sizin elinizde yani sizin takdirinizde. Belli bir kitleye hitap eden konularım var. Öyle ki 5 adet önemli yazım 70 binin üstünde görüntülendi ve onlarca mesajlar alıyorum.

Blogger kelime anlamı olarak blog sahibi olan kişi anlamına gelmektedir. Peki nedir bu blog, blog bir bilgiyi bir düşünceyi, görsel veya işitsel olarak paylaşmak demektir. Tabi bu benim tabirimde. Bu bilgiyi paylaşan kişidir blogger.

Hiçbir maddi gelir elde etmediğim web sitemde (ücretli linkler paylaşıyorum evet ama hiç bir baraj parasını aşıp bir kuruş kazanamadim henüz.) çok sayıda yazı, paylaştım. Bunlardan en güzel duygu insanların güzel yorumları oldu. Bir çok insan cep telefon numaramı bilip araması, mesaj atmaları yardım istemeleri gerek ücretli gerek ücretsiz elimden gelen her şeyi yaptım. Hep güzel şeyler yapmak için çabaladım. Bir bloggerin amacı para olmadığını benim blogtan bilebilirsiniz tanıyanlar biliyor.

Ayrıca blogger, ek olarak Google nin ücretsiz blog yazarları için web site açabilecekleri bir hizmettir. Blogger.com dan giriş yapıp daha fazla ayrıntı ile inceleyebilirsiniz.

Sizinle geçen 4 yıl çok güzeldi hepinize teşekkür ederim.

Ayrıca konuyu açmamın nedeni Google de neler araştırılıyor diye bakarken blogger ne demek adlı bir yazı gördüm ve araştırma sayısı gayet yüksekti bende istedim ki bu soruyu soran kişiler benim yazıma denk gelirse daha fazla aydınlanabilirler. Sizde bir blogger sahibiyseniz eksiklerinizi noksanlarinizi bizimle paylaşırsanız, sizlere yardımcı olabilirim.

Nice 4 seneleree projevekod

Bu konuya okuyucular tarafından toplam 2 yorum yapılmıştır. Sende hemen buraya tıklayarak yeni yorum yapabilirsin.

  1. Blogdaşım Kardeşim Öncelikle Yazını Okudum Beğendim Emegine Sağlık.Bir Yıldan Fazla Oldu Beni Kırmadın Ne İstediysem Koşulsuz Şartsız Yerine Getirdin.Senin Gibi Değerli Bir Arkadaş Sahibi Oldum(Blogger Sayesinde).Başarılar Dilerim Sana Blog Hayatında.Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir.Hep Paylaşımcı Oldun Ne Mutlu Sana Herkes Senin Gibi Değil.Allahım Doğru Bildiğin Yoldan Ayırmasın Herşey Gönlünce Olsun.Selametle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim değerli yorumun için Allah herkesin gönlüne göre versin sanada blog hayatında başarılar umarım kazançların yüksek olur. Bir isteğin olursa numaramı biliyorsun, 😄👍

      Sil

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :