Coronayla mücadele kapsamında devletin ücretsiz olarak dağıttığı-verdiği maskeyi nasıl alırım? E-devlet maske isteği

Coronayla mücadele kapsamında devletin ücretsiz olarak dağıttığı-verdiği maskeyi nasıl alırım? E-devlet maske isteği

Türkiye Cumhuriyeti devleti varolsun ki, coronayla mücadele kapsamında her eve ücretsiz maske dağıtımı yapılacaktır. Türk toplumunun en büyük ve en güzel özelliği birlik ve beraberliği hiçbir zaman kaybetmemesidir. Devletimizin geçtiğimiz günlerde sunduğu imkanlardan biride her eve ücretsiz maske dağıtımı oldu. Peki bu dağıtım nasıl gerçekleşecek.

Devletin verdiği ücretsiz maskeyi almak için öncelikle https://maske.epttavm.com/ web sitesine giriyorsunuz ve gerekli bilgilendirme ve kişisel veri metinlerini doldurarak. (Adınız soyadınız tcniz adresiniz ve aile bireyleri dahil.) Bu imkandan yaralanabiliyorsunuz. Peki bu maske nasıl gelecek. PTT - postahanenin kargo çalışanları tarafından size ulaştırılacak maske 1 koli içerisinde 5 adet olmak koşulu ile her aile fertine haftada 1 koli olarak teslim edilecektir. Maske 3 katlıdır.

Yeni E-Devlet Maske Başvuru Formu

Yoğun istek nedeniyle şuan

Değerli Vatandaşlarımız,
Yoğun ilginize teşekkür ediyoruz.
Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz.
Ücretsiz maske teminine ilişkin sistem e-Devlet Kapısı üzerinden kullanıma açıldığında gerekli duyuruları sizlerle paylaşacağımızı bildirmek isteriz.Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla.

Bu metinle karşılaşabilirsiniz. İleri ki zamanlarda e devlet üzerinden yapılacak ve bilgilendirileceksiniz. Devletimizin aldığı bu tür yöntemler hakkında yorum, görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :