Oppo Reno Ace 2 Cep Telefonu Teknik Özellikleri ve tüm detayları ile sitemizde bulabilirsiniz.

Oppo Reno Ace 2 Cep Telefonu Teknik Özellikleri ve tüm detayları ile sitemizde bulabilirsiniz.

Tenaa telefon firması tarafından üretilen yeni Oppo Reno Ace 2 cep telefonu, önümüzde ki Nisan ayında satışa sunulacak. Telefon çok şık ve güzel özellikleri ile şimdiden görücüye çıkmış durumda.

İşte yeni Oppo Reno Ace 2 nin teknik özellikleri

 2.8 GHz Snapdragon 865 işlemciyle beraber,8GB RAM/128GB hafıza ve 12GB RAM/ 256GB  hafıza ile iki farklı hafıza ve ram ile piyasaya sürülecektir.

Ekstradan android 10 ile gelmektedir.Bunun yanı sıra yeni Oppo Reno Ace 2 amoled ekran 6.5" Full HD desteği, 16MP selfie,48MP arka + 8MP + 2x2MP toplam 4 kamerasıyla dikkat çekmektedir. Parmak izi okuyucu, 5G desteği, 4 bin Mah bataryası ile kablosuz şarj destekli olarak çok hoş bir telefon olarak göze çarpmaktadır.

Ek olarak 3 renk olarak piyasa da bulunacak olan Oppo Reno Ace 2 siyah,mavi ve mor gibi koyu renkleri tercih etmişlerdir.

Sizce Oppo Reno Ace 2 nasıl olmuş? Özellikleri tatmin edici mi?

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :