Youtube music nedir? Youtube'da Sadece Müzik Dinlemek isteyenler buyrun. yt music apk indir
Youtube Music Nedir? Youtube'da Sadece Müzik Dinlemek! - YT Music Apk indir

Youtube'da Sadece Müzik Dinlemek isteyenler için videosuz altertanif uygulama youtube music. yt music apk indirin.

Youtube Music Nedir?

YouTube Müzik, Google'ın sahip olduğu YouTube platformunun bir parçasıdır ve dünya genelinde kullanıcılar tarafından erişilebilir bir müzik akış hizmetidir. YouTube Müzik, kullanıcıların internet üzerinden müzik dinlemesine ve izlemesine olanak tanır.

Kullanıcılar, YouTube Müzik'te arama kutusuna şarkı, sanatçı veya albüm adını yazarak istedikleri müzikleri bulabilirler. Ayrıca, YouTube Müzik, kullanıcılara sevdikleri sanatçıların, türlerin veya çalma listelerinin önerilerini sunarak keşfetmelerini kolaylaştırır.

YouTube Müzik, kullanıcılara ücretsiz bir versiyon sunarken, aynı zamanda kullanıcılar, YouTube Müzik Premium adlı bir abonelik hizmeti aracılığıyla reklamsız bir müzik deneyimi elde edebilirler. YouTube Müzik Premium ayrıca kullanıcılara çevrimdışı müzik dinleme, arka planda müzik çalma, özelleştirilmiş çalma listeleri oluşturma ve daha fazlasını yapma imkanı da verir.

Müzik endüstrisi, YouTube Müzik gibi müzik akış hizmetlerinin yükselişiyle değişime uğramıştır. Artık, kullanıcılar müzikleri dinlemek için fiziksel kopyalara veya dijital dosyalara sahip olmak zorunda değiller. Bunun yerine, internet bağlantısı olan herhangi bir cihazdan müzik dinleyebilirler. Ve YouTube Müzik, milyonlarca şarkıya erişim sağlayarak kullanıcılara sınırsız müzik seçenekleri sunar.

Yakın zamanlarda youtube mobil platform üzerinde yt music adlı bir uygulamayı tanıttı ve premium üyelikle bunu parasal bir yatırıma çevirdi. Bu uygulamanın amacı youtube'da sadece video izlemekti. En azından mobil kullanıcılar için bir avantaj olmuştu. Bu uygulamayı indirmek için en altta ki linke tıklayabilirsiniz. Üstünden çok geçmedi ki youtube web sitesi üzerinden music.youtube ile aynı ayarlamaları web sitesinde de yaptılar ve artık music.youtube.com üzerinden sadece müzik dinlenebiliyor.

Hem mobil, hem bilgisayarlar için hazırlanmış sadece müzik dinlenilebilen bir uygulama veya web sitesidir. Bu uygulama veya web sitesi sayesinde youtube'da ki müzik dışında ki videolardan kurtulmuş, sadece müzik dinleyebileceğimiz bir ortam sağlanmış oldu.

Peki nedir avantajı?

Müzik dinlerken aralarda oyun videoları veya başka videolara denk gelmiyoruz. Spotify gibi sadece müzik üzerine. Sanatçıların klipleri ve eserleri tek bir yerde listelenebiliyor.

Gelecekten ön görülerim

Youtube kısa zaman içerisinde birde masaüstü uygulaması çıkartabilir. Premium özellikleriyle şarkılara indirme gelebilir(ki mobil uygulama üzerinde mevcut) ve şarkıları satın alıp dinleme olabilir. Bu sayede hem youtube hem yapımcı kar etmiş olacaktır.

Fazla uzatmadan YT Music android apk uygulamasını indirmek için tıklayınız. Youtube Music'le masaüstü müzik dinlemeye devam edin.

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :