PUBG Lite,Mobile,CS GO ve LOL gibi oyunlarda fps nasıl arttırılır, arttırma yöntemleri nelerdir ve hızlandırma programı

PUBG Lite,Mobile,CS GO ve LOL gibi oyunlarda yılında fps nasıl arttırılır, fps arttırma yöntemleri nelerdir anlattık. Buyrun linke oyun hızlandırma programı tavsiyesi.

Bilen bilir efsane game booster programını paylaşmıştım ve güzel etkili bir fps arttırma yöntemi idi fakat şunu fark ettim windows 10 da artık eski programların devri bitmiş. Bize yeni bir şeyler lazım dedim.Yıl olmuş bilmem kaç hala fps sorunu yaşıyorum ve biliyorum ki benim gibi yaşayan çoktur. PUBG Lite, PUBG Mobile, CS GO Counter Strike Global Offensive ve LOL League Of Legends oynayan birisi olarak bu oyunlarda yavaş kalan bilgisayarımı hızlandırmak için bir kaç yöntem buldum. Benim için bayağı etkili oldu umarım sizinde işinize yarar. Sizlerde bilgisayarım çok kasıyor diyorsanız bu yöntemleri bir deneyin derim. FPS arttırma yöntemleridir.

1-) Masaüstü simgelerini minumuma indirin.

Kendim sadece dört adet simge kullanıyorum. Bilgisayarım, Çöp kutusu, iki adet oyun simgesi aslında birazdan bu simgelere de gerek kalmayacak. Genel olarak arama kutusu işimi görüyor. Sorarsanız şayet Google'ye nerden tıklıyorsun  Onu görev çubuğuna sabitledim orda sürekli kullanıyorum. Bu sayede açılış hızım ve sistem kararlılığı biraz artmış oldu.

2-)Temizlik şart

Bilgisayarınızı temiz tutun. Hem yüzeysel hem derin temizlik arada sırada şart. En azından içine bir soğuk saç kurutma makinesı tutun yani. Bu iç temizliği kasanın peki yazılım tarafında da temizlik yapmalısınız. Onuda şu şekil anlatayim. En çok kullandığım uygulama CCLeaner oluyor. Tüm tikleri işaretliyorum kendi siliyor bence bayağı etkili basit bir program. Hem kayıt defteri sorunlarınıda çözüyor daha ne olsun.

3-) Oyun hızlandırma programı

Gelelim asıl konumuza windows xp ve 7 de hep game booster programını kullandım. Sonradan fark ettim ki fazla kararlı çalışmıyor ne de olsa eski bir program ve razer cortex i indirdim. Aslında aynı yapımcı ama öbür uygulamayı öylece bırakıp yeni program yazmışlar. Tebriklerimi iletiyorum. Burada tüm ayarları yaptıktan sonra PUBG Lite, PUBG Mobile, CS GO Counter Strike Global Offensive ve LOL League Of Legends oyunlarında fps arttırmanın gerçekten nasıl olduğunu anladım.
Hemen aşağıda ki linkten indirebilirsiniz.

disk.yandex

4-) Son söz Önemli

Şunu belirtmeden edemeyeceğim. Bunlardan önce kısa bir güncellemeler yaptım windows 10 update ile ve driver booster programı ile driverları güncelledim. Bunlar şart deneyin pişman olmazsınız.

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :