Ücretsiz premium  blogger temaları arayanlar için güzel hazırlanmış bir arşivdir. Kolay kurulum ve ön izlemeli paylaşılmış .

Ücretsiz premium blogger temaları arayanlar için güzel hazırlanmış bir arşivdir. Kolay kurulum ve ön izlemeli paylaşılmış .

128 Adet Premium Blogger temaları ücretsiz indirebilirsiniz. Rar dosyası içinde fotoğrafları kurulum anlatımları mevcuttur. Sitenize blogger temalarını kurmadan önce yedek almanızı tavsiye ederim. Çoğunun şifreleri çözülmüştür. Dilleri yabancı türkçeye çevirip kullanılabilir durumdadır. Mevcut sitenizde değilde paravan sitelerde çok rahat kullanabilirsiniz. Çok güzel bir arşiv işinize yarayacaktır. En azından dursun lazım olabilir. Yorumlar da eksikleri belirtebilirsiniz eklerim düzenlerim. Hata ile karşılaşırsanız yardımcı olabilirim.

Yandex disk ile indir : Premium Blogger Temaları

Bu konuya okuyucular tarafından toplam 4 yorum yapılmıştır. Sende hemen buraya tıklayarak yeni yorum yapabilirsin.

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :