Web Ürün Satış Wordpress İlan Teması PHP Scripti Ücretsiz  - Warez paylaşım teması motors theme demo xml li

Web Ürün Satış Wordpress İlan Teması PHP Scripti Ücretsiz - Warez paylaşım teması motors theme demo xml li

Bu aralar yoğun uğraştığım satış scriptleri hakkında bir örnek script paylaşma gereksinimi duydum. Benimde çok aradığım scriptler arasında bulunan satış scripti ücretsiz olarak paylaşılmıştır. Bu script üzerinde düzenleme yapabilir testlerinizi gerçekleştirebilirsiniz hatta ve hatta kullanımını gerçekleştireblirsiniz tabi lisans problemleri olur mu orasını bilemiyorum. Tüm parçaları kodları vesaire yerleri düzenledikten sonra dilediğiniz gibi kullanın.

Web tabanlı bir ürün satış wordpress ilan teması.

PHP scripti değil wordpress temasıdır. Wordpress'te PHP teması olduğu için öyle başlık yazılmıştır. Önceden deneyip sonradan satın almanızı tavsiye ederim. Çoğu özellikleri lisans kodu istiyor. Ön görme olarak paylaşmıştır. Bu bağlantıyı indirme kullanma yükümlülükleri kişiye aittir. Bağlantıya tıkladığınız halde tüm sorumluluğu kabul etmiş sayılırsınız.

Localhostuma kurdum denedim sorunsuz güzel bir temadır.
WP kurulumu demo xml dosyası mevcuttur import edebilirsiniz.
WP demosu için tıklayınız.
WP temasını indirmek için tıklayınız.

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :