Blogger kartvizit tasarımı, sade anasayfalar için. Kendimizi tanıtmak veya bir sayfayı tanıtmak

Blogger kartvizit tasarımı, sade anasayfalar için. Kendimizi tanıtmak veya bir sayfayı tanıtmak, tanıtmak gibi amaçlarımızdan ötürü bir siteye ihtiyaç duyarız.

Bu konuda hazırlamış olduğum blogger kartvizit temasını sizlerle paylaşıyorum. Basit ve öylesine elinizde arşivinizde bulunabilecek bir kartvizit tasarımıdır. Blogger'da açmış olduğunuz bir siteyi bu tema sayesinde sade bir kartvizit gibi kullanabileceksiniz.

Blogger kişisel kartvizit teması kurulum

* Eski temanızın yedeğiniz alınız mümkün mertebe önce farklı bir blogta deneyiniz. * Kurulum için rar içerisinde bulunan tema.txt dosyasını Not defteri ile açıyoruz. Tüm satırları CTRL + A ile kopyalayıp. Blogger yönetici panelinden > Tema > HTML Düzenle'ye geliyoruz Tüm her şeyi kopyaladığımız kodlarla değiştiriyoruz.

Not : Bu tasarımda yazılar görünmez sadece boş anasayfa tasarımıdır. Demo'da ki gibidir.

Demo : https://bloggerkisiselkarttasarimi.blogspot.com/

İndir : Blogger Kişisel Kart, Kartvizit Tema Tasarımı

Blogger kişisel kartvizit teması ücretsiz olarak paylaşılmıştır.Web sitesinde kullananlar veya geliştirenler yorumda web sitelerini belirtirlerse görmek isterim.

Tasarım turkhacteam LockedWorld adlı kişiye aittir. Blogger uyarlaması projevekod.com'a aittir.

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :