Blogger'da anasayfanızın sabit olmasını ve ek olarak blog sayfanızın olmasını istemez misiniz?

Blogger'da anasayfanızın sabit olmasını ve ek olarak blog sayfanızın olmasını istemez misiniz?

Bu rehberi takip ederek sizlerde anasayfanızı yani giriş sayfanızı ayrı blog sayfanızı ayrı olarak kullanabileceksiniz.
Bir çok web sitesinin kullandığı ana sayfası ve blog sayfası farklı olmaktadır. Sizlerde kendi blogunuza bu şekilde ayarlamak isterseniz aşağıda ki adımları uygulamanız gerekmektedir.

1. Adım Bloggerın Sayfalar sekmesinden bir hosgeldiniz sayfası oluşturuyoruz ve bir kere görüntüle deyip linki kopyalıyoruz.
Yani örnek olarak benim sayfalardan oluşturduğum sayfa linki şu şekilde https://sabitsayfabaslangic.blogspot.com/p/hosgeldiniz.html blogspot.com/ tan sonrasını alıyoruz yani son hali şu şekilde /p/hosgeldiniz.html bunu kopyaladık sizde bazen bu linkler değişebilir o yüzden görüntüleyip kesin bakın.

2. Adım olarak Blogger'ın ayarlar sekmesinden > arama tercihlerine giriyoruz ve burada özel yönlendirmeleri açıyoruz. Hemen bir alttaki fotoğrafta ki yer

Blogger Sabit Anasayfa Oluşturma

Burada bulunan kaynak yerine / hedef yerine 1. adımda kopyaladığımız sayfayı yapıştırıyoruz ve kaydet diyoruz.
Yani son hali bir altta ki fotoğrafta ki gibi olacak. Daha sonra değişiklikleri kaydediyoruz.

Artık anasayfanıza girdiğinizde https://sabitsayfabaslangic.blogspot.com artık /p/hosgeldiniz.html sayfasına yönlendirilecek ve artık anasayfanız bu olmuş olacak.

Peki ya blog sayfamız nerede ? Blog sayfamız /index.html de bizi bekliyor. Şimdi menümüze Blog adında bir link açıp içerisinde /index.html yazıyoruz hepsi bu kadar. Artık sabit sayfanız bulunuyor. Bu basit bir yöntem kodlarla da yapılabiliyor.

Demo sayfası

Bu konuya okuyucular tarafından toplam 1 yorum yapılmıştır. Sende hemen buraya tıklayarak yeni yorum yapabilirsin.

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :