Klavye ve mouse hareketlerini kaydedip tekrar tekrar çalıştıran program macro recorder  ücretsiz serial numarası ile indir

Klavye ve mouse hareketlerini kaydedip tekrar tekrar çalıştıran program macro recorder indir

Bazen bir işi yapmaktan sıkılırız. Aynı tuşa tekrar tekrar basmaktan, mouseyi sürekli bir yere götürüp puan kazanmaktan yorulduğumuz zamanlar olmuştur. Artık bilgisayarınıza bir bot kurabileceksiniz. Klavye ve mouse hareketlerinizi kaydedip tekrar tekrar aynı hızda çalıştırıp oynatabilirsiniz. Sizlerde bilgisayarım benim yaptığımın aynısını yapsa diyorsanız hemen indirin. Sonrası bir kahve hazırlamak kendinize. Yeni nesil klavyeler veya mouselerde olan macro özelliğini sizlerde program sayesinde kullanabilirsiniz.

Macro recorder, bilgisayarınızdaki adımları kaydeden ve daha sonra bu adımları otomatikleştiren bir araçtır. Genellikle Microsoft Excel gibi verimlilik yazılımlarında tekrarlayan görevleri otomatikleştirmek için kullanılır.

Bir makro kaydettiğinizde, bilgisayarınızda yaptığınız tüm adımlar kaydedilir ve daha sonra otomatik olarak tekrarlanabilir. Bu, sık sık tekrar eden veya karmaşık olan görevleri hızlı ve kolay bir şekilde tamamlamanıza olanak tanır. Macro recorder ayrıca, belirli bir işlemi tekrarlamak yerine birkaç basit tıklama ile hızlı bir şekilde tamamlamanıza da yardımcı olabilir.

Makrolar, bilgisayarınızın ve işletim sisteminizin işlevlerini otomatikleştirmek için kullanılabilir. Bu, örneğin, belirli bir klasördeki dosyaları otomatik olarak taşımak veya kopyalamak, bir dizi belgeyi birleştirmek, bir dizi veriyi işlemek, belirli bir web sitesinde belirli bir dizi işlemi otomatik olarak gerçekleştirmek gibi işlemleri otomatikleştirmenize olanak tanır.

Macro recorder araçları genellikle yazılım uygulamalarının bir parçası olarak sunulur ve kullanıcılara sadece birkaç tıklama ile kaydetme ve çalıştırma işlemleri yapmalarını sağlar. Bununla birlikte, daha gelişmiş makrolar için, kullanıcıların programlama becerilerine sahip olmaları ve makroları manuel olarak yazmaları gerekebilir.

Macro recorder araçları, verimliliği artırmak ve zaman kazandırmak için önemli bir araçtır. Bununla birlikte, bazı güvenlik riskleri de olabilir. Örneğin, bir makro zararlı bir amaçla kullanılabileceği gibi, bir bilgisayar korsanının bir bilgisayara erişimini kolaylaştırmak için de kullanılabilir. Bu nedenle, makroların yalnızca güvenilir kaynaklardan ve güvenlik önlemleri alınarak kullanılması önerilir.

Hemen ücretsiz Macro Recorder programını buradan indirin.(30 gün deneme süreli sonrasında kullanılamıyor. Bu yüzden aşağıda keygen verilmiştir.)

Macro Recorder indir

Programı full sürümünü kullanmak için gerekli key,keygen aşağıdadır.. Program açılırken istiyor.oraya yazınız kullanabilirsiniz.

USERNAME : On HAX
SERIAL NUMBER: ENokcYSKQS1XsrhrqKC6j+ieiSJkwolCD9ZBFro59VlmwKz/J4AfCP7+

Bu konuya okuyucular tarafından toplam 1 yorum yapılmıştır. Sende hemen buraya tıklayarak yeni yorum yapabilirsin.

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :