Gittigidiyor tarzı e-ticaret teması flatsome wordpress ücretsiz tema indir

Gittigidiyor tarzı e-ticaret teması flatsome wordpress ücretsiz tema indir

E-commerce bir temaya sahip olmak isteyenler, hele ki dolar fiyatlarından sonra bu fırsatı bulamayan kişiler için elimizde bulunan Flatsome wordpress e-ticaret temasını sizlere sunuyorum.

Tema kurulumu için bir kaç küçük adımları yaptıktan sonra sizlerde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Tabi yine de localhostta denemek siteyi düzenlemek veya ödev falan göstermek gibi düşünceleriniz varsa tam sizlik. Profesyonel işlerde tavsiyem tabi ki yasal olmasından yanadır.Gittigidiyor tarzı bir tema olmasına rağmen bir çok farklı şekilde kullanılabilir.

Tabi tema kurulumu içerisinde çeşitli görsel farklı tema seçenekleri mevcuttur. Ben mega shop olanı kurdum onun resmini paylaşıyorum. Localhost için kuruluma geçelim :

Adım 1 : Wordpress'i localhostumuza kuruyoruz.

Adım 2 : Flatsome.zip dosyasında ki flatsome klasörünü wordpress'in temalar bölümüne yani wp-content/themes klasörünün içine atıyoruz.

Adım 3 : Local sitemize gidip kurulum ekranlarından gerekli ayarlarımızı yapıyoruz.

Adım 4 : E-Commerce eklentisini de bu kurulum ekranından kuruyoruz ve işlemimiz bitiyor.

Artık websitemiz hazır.

Kurulum aşamalarında takılan olursa size yardımcı olabilmem için yorum yapınız veya www.facebook.com/projevekod adresinden mesaj gönderiniz.

Demo : Flatsome Mega Shop

İndir : Flatsome Wordpress Ücretsiz E-Ticaret Teması

Bu konuya okuyucular tarafından toplam 2 yorum yapılmıştır. Sende hemen buraya tıklayarak yeni yorum yapabilirsin.

  1. Merhaba. Link çalışmıyor. VPN programına götürüyor.

    YanıtlaSil

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :