Google'dan ücretsiz eğitim ve sertifika almak için dijital atölye'ye giriş yapın.
google-egitim-ucretsiz-sertifika-e-sertifika-e sertifika-elektronik-dijital-atölye-pazarlama

Google'dan ücretsiz eğitim ve sertifika almak için dijital atölye'ye giriş yapın.

Google geçtiğimiz zamanlarda dijital pazarlamayı ücretsiz eğitim ve sertifika vererek insanlara öğreten bir web sitesi açmıştı. Duymayanlar veya görmeyenler için bir kez de biz paylaşmak istedik. Dijital atölye olaran adlandırılan bu site ile herkes bir e-sertifika sahibi olabilecek.

Dijital pazarlama nedir ?

Dijital kanalları kullanan verimli bir pazarlama yöntemi. Bu kanalların önde gelenleri ise; internet, sosyal medya ve mobil platformlardır.

Dijital Atölye nedir ?

Dijital bilginizi tazeleme sebebiniz ister işinizi, kariyerinizi büyütmek, ister sadece özgüveninizi artırmak olsun, Dijital Atölyedeki uzmanlar size internet ortamında yardımcı olacak. Yetenek seviyesi, hedefleri, özgeçmişi ne olursa olsun, Dijital Atölyeden herkes faydalanabilir.

Google, Dijital Atölyeyi neden faaliyete geçirdi?

İnternetin nimetlerinden faydalanabilmeyi öğrendiklerinde bireylerin, işletmelerin ve hatta ekonomilerin ne kadar büyüyebileceği inanılmaz bir gerçek. Biz de teknolojik devrimden faydalanabilmek için gereken dijital yeteneklere siz de dahil herkesin sahip olmasını, bu büyümeden herkesin payını almasını istiyoruz.

Eğitimimi tamamladığımda ne tür bilgi ve yetenekler kazanmış olacağım?

Büyümenin sınırı yok! Sizin geçtiğiniz yollardan geçmiş uzmanlarımızın eğitim videolarını izledikten sonra siz de kendinizi ve işletmenizi internetten tanıtabilme yeteneğine sahip olacaksınız. Doğru kullanıcılar tarafından fark edilmeyi, hedeflerinize ulaşmak için interneti en doğru şekilde kullanabilmeyi öğreneceksiniz.

Sizlerde e-sertifika almak isterseniz ve ücretsiz eğitim görmek için
Dijital atölyeyi ziyaret edebilirsiniz.
Dijital atölyeye gitmek için tıklayınız.

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :