Blogger için içerik çekme botu sizlerle dilediğiniz sitenin konularını çekebilirsiniz. Hemen indirmek için tıklayınız.

Blogger için içerik çekme botu sizlerle dilediğiniz sitenin konularını çekebilirsiniz. Biliyoruz ki tema yapanlar farklı sitelerin içeriklerine ihtiyaç duyuyor. Örneğin yemek teması için yemek tariflerine ihtiyaç vardır. Blogger için bu tarz içerikleri çekmek zor gibi görünse de bu içerik çekme konu botu ile bu mümkün.

Dipnot : Fakat uyarmam gereken konular var sizi. Başkasının içeriğini aldığınızda 1 cezai işlem uygulanabilir fakat birde bunu google'da indexletmeye çalışırsanız vay blogunuzun haline o zaman. Tamamen kendi görmeniz için böyle şeyler yapın veya örnek 10 adet konu yazsanız o içerikte yeterli olur. Son söz tabi beni ilgilendirmez neler yaptığınız spam sitelerde bile kazanan var. Benim konum çalınmıyor mu çalınıyor.

Burada indirilen dosya projevekod tarafından yazılmadı örnek niteliğinde paylaşılmaktadır.

İndirilen içerikler .xml formatında programın olduğu klasöre gelmektedir.

Not : Program sadece .blogspot.com uzantılı domainleri çekmektedir.

Blogger içerik çekme konu botu indir 65 KB

Bu konuya okuyucular tarafından toplam 4 yorum yapılmıştır. Sende hemen buraya tıklayarak yeni yorum yapabilirsin.

  1. Kaynak kodu paylaşmayı düşünüyor musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef ki bu program sahibi biz olmadığımız için kaynak kodu paylaşamıyoruz. Ama kendi programımızı şuanda geliştiriyoruz ola ki paylaşım olursa size bildirim sağlarım. Teşekkürler.

      Sil
  2. Buna gerek yok ki, "wwww.BLOGİSMİ.blogspot.com/feeds/posts/default" adresinde herkesin RSS yayınları mevcut ve izin verenlerden içerik çekebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. bşak birini temasını nasıl çekerim peki

    YanıtlaSil

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :