Google'ın tüm servisleri çöktü herkes şok oldu youtube gmail bloggera erişilemedi. Bir siber saldırı olabilir mi?

Sebebi açıklanmasa da Google'ın bütün servisleri birden bire durdu. Parça parça olsa gelmeye devam ediyor fakat hala erişim problemleri yaşanıyor. Siber saldırı gibi görünen bu durum tarihte bir kaç defa yaşandı. Google, Facebook bu gibi durumları siz fark etmeden hemen hemen her gün yaşıyor fakat biz kullanıcılara gelmeden engelleniyor. Şuanda 30 dakika sonra yeni yeni düzeltiliyor.

Youtube Team Twitter hesabından

Şu anda birçoğunuzun YouTube'a erişim konusunda sorun yaşadığının farkındayız - ekibimiz bunun farkında ve araştırıyor. Daha fazla haber alır almaz sizi burada bilgilendireceğiz.

diyerek açıklanmada bulundu. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Bu konuya okuyucular tarafından toplam 1 yorum yapılmıştır. Sende hemen buraya tıklayarak yeni yorum yapabilirsin.

  1. Bloğuma ziyaretçi olarak girdiğimde birtakım yazılar gördüm. Siteyi kapattılar diye ödüm koptu. Sonra başka blogger siteleri kontrol ettim, onlar da aynıydı. Genel ve geçici bir sıkıntıdır dedim. Düzeldi şükür.

    YanıtlaSil

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :