Evde nasıl para kazanırım? Evde para kazanmak gibi düşünceleriniz varsa iyi okuyun. Bilindik yöntemler

Evde nasıl para kazanırım? Evde para kazanmak gibi düşünceleriniz varsa iyi okuyun. Bilindik yöntemler

1- Youtube - YouTube - YouTube

Napolyon aslında bunu demek istedi. Evde para kazanmanın en güzel kolay yöntemlerinden biri de YouTube dir. Sevdiğiniz bir oyunu oynamak, araştırdığınız bir bilgi veya keyif alarak okuduğunuz kitap hakkında yorum yapmak. İşte insanların izledikleri çoğu şeylerden sadece birileri bunlar. Sizlerde YouTube ile kendinize ek gelir sağlayabilirsiniz. Fakat biraz zorlu bir süreç sizi bekliyor çünkü abone sayısı ve izlenme öyle kolay olan bir şey değil. Bunun için iyi analiz ve çalışmalar yapmanız gerekecektir. Maliyetiniz bir bilgisayar ve kendinizi çekebileceğiniz bir cep telefonu. Ayrıntılı bir şeyler öğrenmek veya sormak için yorum atabilirsiniz.

2- Bir blogun olsun

Herkes bir blogger olabilir. Tamamen ücretsiz blogger.com servisi i kullanarak maliyet harcamayı sıfıra indirebilirsiniz. Bu konu için ayrıca sıfırdan dersler vereceğim. Bir blog sitesi açarak bir kaç konu üzerinde bilgi ve birikimlerinizi paylaşarak bir gelir elde edebilirsiniz. Tabi biraz bu konulara uzaksanız. Para kazanmaya başlamak 7-8 ayınızı alabilir.

3- Link kısaltma siteleri

Klasik o iğrenç sürekli zorla reklam gösteren ekrandan kaybolmayan sinir bozucu link kısaltma siteleri maalesef ki ben bile kullanıyorum. Çünkü Google adsenseden bile çok kazandırıyor bu aralar. Çok tıklanacağını düşündüğünüz bir linki kısaltıp paylaşırsanız bu size para olarak geri dönecektir. Ayrıca maaliyet sıfır. Tavsiye ederim.

4- El becerileri ya da üretim

Kimisi yaptığı bir puzzleyi, kimisi de yaptığı elektronik devreyi internet üzerinden satıyor. Kendinizi keşfedip, yapabileceklerinize odaklanmalısınız. Böylelikle yaptığınız nesneleri başlarda hediye olarak, daha iyilerini ise ücretli olarak satabilirsiniz. Maaliyetiniz yaptığınız işe göre değişir.

Evet sizlerde bu şekilde evde para kazanabilirsiniz. Tabi her işte olduğu gibi bu işlerde emek istiyor. Emek olmadan yemek olmaz. Herhangi bir konuda sorularınızı yorum yapın ayrıntılı olarak anlatabilirim.Herkesin iyi yerlere gelmesi dileğiyle.

Bu konuya okuyucular tarafından toplam 2 yorum yapılmıştır. Sende hemen buraya tıklayarak yeni yorum yapabilirsin.

  1. Tema Güzel Olmuş KArdeşim Paylaşımda On Numara Şu Belirsiz Durumda Evde Oturan İnsanlar İçin İyi Olmuş ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tema için değişim vaktiydi 😊

      Sil

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :