C#'ta güzel tasarımlar arayan arkadaşlar tam sizlere göre bir sql tabanlı giriş paneli örneği paylaşıyorum. Devamı için tıklayınız.

C#'ta güzel tasarımlar arayan arkadaşlar tam sizlere göre bir sql tabanlı giriş paneli örneği paylaşıyorum. Devamı için tıklayınız.

Bir programda olmazsa olmaz görselliktir ve tabi ki de kullanıcı giriş ekranı. :) Sanırım tüm sosyal medya veya diğer mecralarda herkesin bir profili var. Sizde kendi programınıza etkileyici giriş panelleri yapmak istiyorsanız bu örneğimi incelemeniz gerekir. Twitter'dan esinlendiğim renklerle sade bir görüntülü hazırlamış olduğum sql tabanlı giriş paneli güzel bir tasarım örneği niteliğindedir.
Yapmanız gerekenler sadece rar dosyası içinde ki sql veri tabanını wampserver ile içeri aktarmak.
sonrasında programa giriş için projevekod kullanıcı adı ve 1 şifresi ile giriş yapabilirsiniz.

Programa ayrıca farklı bir yönetici paneli eklendi ve onun giriş kullanıcı adı ise alikoklu254 - şifre 1 dir. Program içerisinde ki yazılar veritabanından değiştiriliyor yani dil seçenekleri yapabilirsiniz. Program başlangıcında program dili yükleniyor.
Umarım beğenirsiniz. Tasarım hakkında uğraşıldı.
Kaydol ekranı tüm kurallar nizami şekilde tasarlandı. Sadece kodlanmadı.
Uzun zamandır örnek atmıyordum ben bu uygulamayı geliştireceğim sizlerde geliştirirseniz çok mutlu olurum.
Herkese iyi kodlamalar.
Programdan görüntüler

C# SQL giriş paneli güzel tasarım örneği source indir.

Bu konuya okuyucular tarafından toplam 1 yorum yapılmıştır. Sende hemen buraya tıklayarak yeni yorum yapabilirsin.

  1. Bu ne güzel bir tasarım ya bulamadım hiç böyle teşekkür ederim geliştirebilir miyiz hocam

    YanıtlaSil

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :