C# instagram profil fotoğrafınız canlı bir şekilde saati göstersin istiyorsanız c# canlı saat örneği yapma uygulaması buyrun.

C# instagram profil fotoğrafınız canlı bir şekilde saati göstersin istiyorsanız c# canlı saat örneği yapma uygulaması buyrun.

Bu akımı kim başlattı bilmiyorum ama her programlama dilinde yazılan instagram fotoğrafı canlı saat uygulaması c# ta da mevcut. Bu örneği github üzerinden buldum denedim çalıştı fakat herhangi bir sunucum olmadığı için bilgisayarı kapattığımda çalışmıyor. Sizler bu örneği 7/24 yapmak için bir sunucu kiralayabilirsiniz. Şifre falan istemesi güvenlik için başta tedirgin etti kodları kontrol ettim herhangi bir problem bulamadım yeni bir instagram hesabı açtım ve onda denedim. Canlı bir şekilde profil fotoğrafı değişiyordu. Sizinle de paylaşmak istedim. İnstagram api kullanılmış.

Buyrun kaynak kodları
C# instagram profil fotoğrafı canlı saat yapma indir

Bu konuya okuyucular tarafından toplam 4 yorum yapılmıştır. Sende hemen buraya tıklayarak yeni yorum yapabilirsin.

  1. Program içi saat çalışıyor ama değişmiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galiba Instagram kodlarda degiisklik yaptı müsait bir zamanda düzeltip tekrar yüklenecektir

      Sil
  2. bütün saat/dakika görsellerini alabilmemiz mümkünmüdür?

    YanıtlaSil
  3. Abi Güncellenmemiş Galiba Güncellermisin?

    YanıtlaSil

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :