Blogger yeni panel arayüzü tasarımı inceleme,ayrıntılı yeni blogger paneli anlatımı

Blogger yeni panel arayüzü tasarımı inceleme,ayrıntılı yeni blogger paneli anlatımı

Gün geçmiyor ki her yenilenen şey gibi bloggerda yenilenmesin. Blogger panel için yeni arayüz tasarımına gidiyor. Bu haber beni çok heycanlandırsa da bloggerın sistem değişikliliğine gitmemesi üzüyor. Henüz PHP kodlarını bile çalıştıramamakta ama yine de etkileyici gelişim gösteriyor. Henüz tüm panel değişmesede sanırım sistematik ilerleme gösteriliyor.

Yeni panel arayüzüden istatistik bölümü değişikliğe uğramış ve tüm istatistikler daha gelişmiş ve basit bir şekilde ön plana çıkmıştır.

Blogger Yeni Panel Arayüzü İnceleme Yazısı

Raporlama biraz daha ayrıntılanmış istatistik kategorisinde son yayın ve genel görüntülenme iki farklı grafikte görüntülenmektedir.

Bu tür ayrıntılar aslında çok dikkat çekici ve son yazımızın istatistiğine göre diğer yazılar bize yön verir.
Genel İstatistik kısmında BU BLOGLA İLGİLİ DAHA FAZLA BİLGİ denildiğinde biraz daha grafik bizi bekliyor. Pasta dilimli ülke sıralaması vs. gibi bir çok ayrıntıya yön vermişler. Yönlendirilen url ler, kitlemiz falan daha ayrıntılı bir şekilde listelenmiş.

Yine istatistik bölümünün yayınlar kısmında yazılarımızın fotoğrafları eklenmiş ve istenilen anlık, günlük, haftalık veya aylık seçimlerimize göre görüntülenme sayıları ile sıralanmıştır. Ayrıca yazımızı yazan yazarın adı da unutulmamış.(Zaten mevcuttu buda.)

Yorumlar kısmı biraz daha detaylandırılıp görsel olarak güzelleştirilmiş durumda. Artık kullanıcı fotoğrafı ile beraber görüntülenmektedir. Birden fazla seçim özelliği ile yorumlara çoklu işlemler yaptırabiliriz. Zaten vardı ama bu özellik görselleştirilmiş durumda.

Temalar kısmında henüz tam tecelli etmiş değil buralar yavaş yavaş oturacaktır. Artık HTML i tam sayfa düzenlenebilecek sanırım beni en heycanlandıran kısım bu ve bu geri al özelliği sanırım bayağı etkili olacak.

Yavaş yavaş diğer özelliklerde ortaya çıkmaktadır. Sizlere aktaracağım. Takipte kalın!

Bu konuya okuyucular tarafından toplam 2 yorum yapılmıştır. Sende hemen buraya tıklayarak yeni yorum yapabilirsin.

  1. Yeni panel şuan yok gelecek mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz tam anlamıyla herkese ulaşmış değil draft.blogger.com dan blogger panele girdiğinizde sol alt kısımda yeni blogger deneyin yazısı çıkıyor.

      Sil

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :