Hastane otomasyonu gibi programlar için tasarlanmış access veri tabanı örneği geniş çaplı sql için uygundur. Ücretsiz indirebilirsiniz.

Hastane otomasyonu gibi programlar için tasarlanmış access veri tabanı örneği geniş çaplı sql için uygundur. Ücretsiz indirebilirsiniz.

Hastane programı hazırlamak isteyen arkadaşlar için çok sağlam hazırlanmış bir veri tabanını paylaşılmıştır. Veri tabanı access veri tabanı olarak tasarlanmıştır.

SQL projelere kullanmak için accdb yi sql e çevirmeniz gerekmektedir. İl,ilçeden, ödeme, muayene, ilaç, hasta kabul ve diğer tüm teknik ayrıntılarıyla hazırlanmış ilişkilendirilmiş .accdb veri tabanını ücretsiz indirebilirsiniz.
Personel takibi ve randevu da eklenmiştir.

Hastane veritabanı örneği :

.accdb - .sql

Yukarıda ki bağlantılarda sıkıntı yok fakat access ve sql versiyonlarında ki tablolar değişiktir. Fotoğrafta görülen access versiyonudur bunu sql server'a import edip kullanabilirsiniz ya da sql versiyonu daha küçüktür onu indirip kullanabilirsiniz.

Benzer konular

C# Hastane otomasyonu örneği

Bu konuya okuyucular tarafından toplam 8 yorum yapılmıştır. Sende hemen buraya tıklayarak yeni yorum yapabilirsin.

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Link hatalı.
    Premium Blogger Temaları indirme linkini getiriyor.

    YanıtlaSil
  3. Hocam bunun sql server veri tabanına uygun halivar mı?

    YanıtlaSil
  4. SQL veri tabanına uygun hali varmı ????

    YanıtlaSil
  5. sql için açamıyorum sadece c açılıyor

    YanıtlaSil

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :