Game Booster 3'ün .4 final sürümü oyunlarınızı bilgisayarınızı hızlandırıp güçlendirebilirsiniz.

Game Booster 3'ün .4 final sürümü oyunlarınızı bilgisayarınızı hızlandırıp güçlendirebilirsiniz.

Gün geçmiyor ki her yeni programların üzerine bir başka yenileri çıkıyor ve eski programları rafa kaldırıyoruz. Ama Hala özenle kullandığım Game Booster 3.4 sürümü ile sistemimin hızlandığını düşünüyorum. Windows 10 ile pek güzel çalışmasa da yine işimizi görüyor.

Oyun güçlendirme programı olarak piyasaya giriş yapan game booster güzel yerlere gelerek teknolojinin hızlı gelişimine hep ayak uydurmuştur. Sizlerde eski sistemlerinizi, oyun oynarken hızlandırmak istiyorsanız. Game boosterı indirebilirsiniz.

Not : Bu program eskidir, windows 7 ve altı sistemler için tam performanslı çalışmaları içindir. Herhangi bir arızaya sebep olmamaktadır. Windows 8 ve üstü sürümleriniz için Razer Game Booster'ı indirmeniz gerekmektedir.

İndirme bağlantısı : Bağlantı 1

Bu konuya okuyucular tarafından toplam 2 yorum yapılmıştır. Sende hemen buraya tıklayarak yeni yorum yapabilirsin.

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :