C# ile usb sürücüsü flash bellek algılamak ve dosyalarını görüntülemek için hazırlanmış bir örnek. Üst seviye bir kodlama

C# ile usb sürücüsü flash bellek algılamak ve dosyalarını görüntülemek için hazırlanmış bir örnek. Üst seviye bir kodlama olmasa da işinize yarayabilecek türdendir.

Detetc işlemi gerçekleştirilmiştir. Canlı olarak USB takıldığı anda dosyalar(files)vlistelerin. Geliştirilerek dosyaların silinmesini kendiniz sağlayabilirsiniz. Uygulamalarında flash bellek algılama gibi bir kod arayanlar için hemen indirebilirsiniz.

Kodlar yabancı kaynaklardan bulunup, düzenlenmiştir. Eklemeler yapılmış, düzeltmeler gerçekleştirilmiştir. Basitleştirilmiştir. USB şuan takıldı ve sürücü yolu belirtilmiştir. USB çıkartıldığı anda USB çıkartılmıştır yazısı ekrana gelmiştir. C# Windows Form örneğidir. Dosya listesi listboxa aktarılmaktadır ve dosya isimleri uzantıları ile birlikte gelmektedir.

C# USB Flash bellek algılama hakkında fikir ve önerilerinizi bekliyorum.

C# Detetc USB Flash Bellek Algılama Source indir.

C# ile bir sitenin bir bölümünü programlarınızda göstermek isterseniz > Euro ve Dolar'ın Altın Kaynak İle Takip Etme örneğimize bakabilirsiniz.

Bu konuya okuyucular tarafından toplam 5 yorum yapılmıştır. Sende hemen buraya tıklayarak yeni yorum yapabilirsin.

  1. Yanıtlar
    1. https://yadi.sk/d/ycsdsvJ8mNtJ9w
      Faruk bey link çalışıyor reklamı atlayamadiniz sanırım buyrun link.

      Sil
  2. Çok işime yaradı çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. Konunun alıntı veya yasal olmayan bir durum arz ettiğini düşünüyorsanız iletişim yolu ile bize ulaşarak bildirebilirsiniz hak ihlali durumlarında 3 iş günü içerisinde konu kaldırılacaktır. Dipnot...! Kırık ve eksik linki yorum olarak bildirin konu 24 saat içerisinde düzenlenecektir.

Takip edebileceğiniz bağlantılar :